24Aug

Нова адреса сервісу Apple BashMac

Більше десяти років сервіс BashMac знаходився за адресою вул. Пушкінська, 34.
Натомість, з вересня 2019 року офіс сервісного центру перенесено до нового, сучасного приміщення на вул. Велика Васильківська, 18.
Відтепер наша професійна майстерня з ремонту Apple Mac знаходиться у самому центрі Києва, у безпосередній близькості від станції метро Площа Льва Толстого (Малий Пасаж).

Зміна офісу пов’язана з активним розвитком компанії, потребі у розширенні інженерних приміщень, підвищенні зручності для клієнтів. Також, на базі сервісного центру починає працювати інтернет-магазин оригінальних комплектуючих для MacBook, iMac, Mac Pro, Mac mini. Ви маєте змогу придбати якісні запчастини для ремонту Mac у Києві, а також аксесуари: зарядки MagSafe, європейські вилки, кабелі, перехідники та інше.

Нова адреса сервісу Apple BashMac

Нова адреса сервісу Apple BashMac

Переваги обслуговування у сервісі BashMac

Вже багато років наш сервісний центр вважається найкращим професійним неавторизованим сервісом техніки Apple Mac у Києві. Ми спеціалізуємся лише на ремонті, обслуговуванні та налаштуванні комп’ютерної техніки Епл, що надає власникам очевидні переваги:

  • Якісна діагностика. Враховуючи те, що ми працюємо лише з Мак — методи діагностики було доведено до досконалості. Вашу техніку приймає висококваліфікований спеціаліст, використовується найсучасніше ПО для тестування. Це дозволяє скласти діагноз несправності буквально у вашій присутності, а також назвати найвигідніші варіанти вирішення, ціни та строки;
  • Власний склад запчастин Apple. Сервіс володіє великою кількістю всіх необхідних оригінальних комплектуючих для ремонту техніки. У наявності як нові запчастини, так і б/в у відмінному стані. Існує можливість підібрати найкращий варіант саме для вас;
  • Здійснення компонентного ремонту. У новому приміщенні сервісного центру було розширено інженерні приміщення, встановлено додаткове обладнання. Це дозволяє виконувати найскладніший ремонт на компонентному рівні без заміни деталей: заміну відеокарти MacBook, iMac, відновлення ланцюгів живлення, реболл та інше. Такий варіант ремонту набагато дешевший модульної заміни;
  • Комплексне обслуговування. У сервісі BashMac ви можете замовити не лише ремонт, але й чистку Мак від пилу, відновлення після води, налаштування, резервне копіювання даних, встановлення macOS, Windows та програм. Пропонуємо також супутні послуги: відновлення інформації з HDD, SSD, флешок, SD­-карт, лазерне гравіювання на клавіатурі та корпусі;
  • Висока відповідальність. На всі послуги сервісного центру розповсюджується справжня гарантія. Ми відповідаємо за якість проведеного ремонту, за необхідності безкоштовно приймаємо техніку на гарантійне обслуговування. Використовуємо тільки якісні, оригінальні запчастини.

Запрошуємо вас до нового офісу сервісного центру BashMac де ви отримаєте безкоштовну діагностику, професійну консультацію та швидке вирішення будь-яких проблем з технікою Apple Mac у місті Київ! Перегляньне місцезнаходження офісу на карті.

Залишити коментар

Розділи блогу
Популярні записи